​mangler du en dygtig landinspektør?

​Først og fremmest: Hvad er en landinspektør? En landsinspektør er en person, der har bred viden om fysisk planlægning, jura, kortlægning samt opmåling. Landinspektøren indgår typisk i store byggeprojekter samt ved ændring af ejendomsgrænser. Men dette ved du jo sikkert allerede godt, eftersom du er endt på min hjemmeside.

Bred erfaring med landinspektøropgaver

Jeg, Robert Jakobsen, er en yderst dygtig landinspektør, der har både alle kompetencerne og udstyret til at udføre typiske landinspektøropgaver. Jeg udfører sædvanligvis opgaver for landbrugere, bygherrer, ledningsejere og kommuner. 

Disse opgaver kan involvere større eller mindre byggeprojekter af den ene eller anden art. Det kan for eksempel være, at der skal udføres en række præcise landmålinger, inden man påbegynder bebyggelse af ny infrastruktur. Eller måske skal der udarbejdes situationsplaner, inden en bygherrer vil påbegynde bebyggelsen af nyt, flot lejlighedskompleks. I begge situationer kan jeg være behjælpelig ved at udføre landmålingsopgaven til yderst perfektion. 

​Typiske opgaver udføres for landmænd & landbrugere:

  • ​Udarbejdelse og tinglysning af servitutter
  • Matrikulære forandringer ved køb & salg af fast ejendom
  • Rådgivning om ejendomsretlige og matrikulære forhold

​En landinspektør med fokus på dialog

​Hver gang jeg bliver tilknyttet et projekt, har jeg altid stort fokus på dialog med kunden og mine samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at jeg ved, hvilke forventninger kunden har til mit arbejde, så jeg kan imødekomme disse. Samtidig er jeg bevidst om, at jeg beskæftiger mig med et fagområde, der kan være en smule fremmede for mange. Derfor tager jeg mig altid god tid til at forklare formålet med de forskellige opmålinger og andre opgaver, som jeg udfører.

En fleksibel, mobil landinspektør

​Mit firma har base i Farum, der ligger på Nordsjælland, og jeg udfører de fleste opgaver som landinspektør i mit nærområde, men jeg er både en fleksibel og mobil herre, hvorfor jeg sagtens kan varetage opgaver i andre byer end lige mit lokalområde, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig, selvom du ikke er fra Nordsjælland. 

Ring gerne på telefon 44 48 81 87 for at tage en uforpligtende snak.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 44 48 81 87 eller send en e-mail

Landinspektørfirmaet Robert Jakobsen ApS

CVR: 38229591

lsprj.dk

​Rådhustorvet 5, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

E-mail: post@robert-jakobsen.dk