landinspektør til Kommuner

​En landinspektør beskæftiger sig både med rådgivning og landmåling i form af opmåling og afsætning af landskaber. Disse opmålinger foretages ofte, inden der udføres byggeprojekter, såsom byggeri af en bro, tunnel, veje eller noget tredje. 

Hos Landinspektørfirmaet Robert Jakobsen ApS er vi uddannede landinspektører. Vi kan foretage yderst præcise målinger samt afsætninger. Vi har alt det nødvendige landmålingsudstyr samt alle de nødvendige kompetencer til at udføre præcise og professionelle landmålinger.

Vi udfører følgende opgaver for kommuner og andre myndigheder:

  • ​Servitutundersøgelser & -redegørelser
  • Matrikulære forandringer ved køb & salg af fast ejendom
  • Udarbejdelse og tinglysning af servitutter
  • Rådgivning om ejendomsretlige og matrikulære forhold.

Vi giver kyndig vejledning

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed for vores kunder. Mange af de områder, som vi arbejder med, er fremmede for ikke-fagfolk, og derfor tager vi os altid god tid til at forklare vores kunder om processen og principperne bag landmåling, så kunderne er helt bevidste om, hvad der kommer til at foregå. 

​​Vi udfører opgaver for mange forskellige typer kunder som landinspektør. Det kan for eksempel være for bygherrer, for kommuner, for landbrugere eller for ledningsejere. 

Bygningsopgaver - under og efter byggeprojektet

Vores opgaver udføres oftest inden bygningsopgaver, men sommetider er det også relevant at få os til at udføre opgaver under og efter et byggeprojekt. Det kan for eksempel være i forbindelse med opførelsen af et lejlighedskompleks. Når dette lejlighedskompleks er opført, kan vi bidrage med præcise opmålinger, der kan være behjælpelige til lejlighedsopdelingen.

Har du brug for en landinspektør?

​Vores firma er beliggende i Farum, og vi udfører størstedelen af vores opgaver i vores lokalområde. Vi er dog mobile og fleksible, og vi tilbyder at udføre opgaver over hele landet, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. 

Ring på telefon 44 48 81 87 for at høre mere, eller for at aftale et uforpligtende møde. Du kan også sende os en e-mail: ​post@robert-jakobsen.dk

Kontakt os

Kontakt os på telefon 44 48 81 87 eller send en e-mail

Landinspektørfirmaet Robert Jakobsen ApS

CVR: 38229591

lsprj.dk

​Rådhustorvet 5, 2. sal

3520 Farum

Telefon: 44 48 81 87

E-mail: post@robert-jakobsen.dk